WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HYUNDAI
Gekozen auto:HYUNDAI SANTA FÉ II 3.5 4x4 280PK
Bouwjaar 09.2009 - 12.2012

Remcilinders HYUNDAI SANTA FÉ II (CM) 3.5 4x4

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Koppelingscilinder vervangen HYUNDAI SANTA FÉ II (CM) 3.5 4x4

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: IVECOVOLVOFIATMAZDABEDFORD. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw HYUNDAI SANTA FÉ II (CM) komen. Remcilinders bij de APK. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof.

Wielremcilinder kopen voor HYUNDAI

Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof. Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en Brakemax Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig. De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen.