WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HYUNDAI
Gekozen auto:HYUNDAI VELOSTER 1.6 MPI 132PK
Bouwjaar 04.2011 - 12.2017

Remcilinders HYUNDAI VELOSTER (FS) 1.6 MPI

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Wielremcilinder kopen voor HYUNDAI VELOSTER (FS) 1.6 MPI

De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld. Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden. Wielremcilinders kunnen nog wel eens lekken. Zo kan er remverschil of te weinig remvermogen ontstaan. Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee.

Koppelingscilinder vervangen HYUNDAI VELOSTER (FS)

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De juiste remcilinders voor uw auto vindt u gemakkelijk bij AutoOnderdelenExpert.nl door onze kentekencheck. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Elke HYUNDAI heeft een eigen VIN-nummer. De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.