WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: INFINITI
Gekozen auto:INFINITI ESQ 1.6 116PK
Bouwjaar 09.2014 - heden

Remcilinders INFINITI ESQ (JF15) 1.6

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw INFINITI ESQ (JF15) 1.6, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig. Je kunt bij ons betalen via PayPal

Koppelingscilinder vervangen INFINITI ESQ (JF15)

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CITROENALFA ROMEOBEDFORDOLDSMOBILE. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Remcilinders bij de APK. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Wielremcilinder kopen voor INFINITI

Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld.