100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: INFINITI
Gekozen auto:INFINITI Q70 3.5 Hybrid 306PK
Bouwjaar 03.2013 - heden

Remcilinders INFINITI Q70 (Y51) 3.5 Hybrid

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Wielremcilinder kopen voor INFINITI Q70 (Y51) 3.5 Hybrid

De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw INFINITI Q70 (Y51) komen. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen.

Koppelingscilinder vervangen INFINITI

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof.