WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: INFINITI
Gekozen auto:INFINITI QX50 I 2.5 AWD 235PK
Bouwjaar 08.2013 - heden

Remcilinders INFINITI QX50 I 2.5 AWD

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Koppelingscilinder vervangen INFINITI QX50 I 2.5 AWD

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en Brembo Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden.

Wielremcilinder kopen voor INFINITI QX50 I

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw INFINITI. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAEWOOPLYMOUTHINFINITI. Remcilinders bij de APK.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.