WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: INFINITI
Gekozen auto:INFINITI QX50 I 37 AWD 329PK
Bouwjaar 08.2013 - heden

Remcilinders INFINITI QX50 I 37 AWD

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw INFINITI QX50 I 37 AWD. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

Wielremcilinder kopen voor INFINITI QX50 I

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ATE, Jurid, Bendix, Textar, Lucas, ABS, Brembo, Bosch, Pagid, TRW, Rofren en Zimmermann Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden. Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig.

Koppelingscilinder vervangen INFINITI

Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS Remcilinders bij de APK. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OLDSMOBILEIVECOLDVSMART. Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden.