WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: INFINITI
Gekozen auto:INFINITI QX60 2.5 Hybrid 245PK
Bouwjaar 08.2014 - heden

Remcilinders INFINITI QX60 2.5 Hybrid

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Hoofdremcilinder zelf monteren

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn.

Wielremcilinder kopen voor INFINITI QX60 2.5 Hybrid

De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld. Elke INFINITI QX60 heeft een eigen VIN-nummer. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden.

Koppelingscilinder vervangen INFINITI

Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden. Wielremcilinders kunnen nog wel eens lekken. Zo kan er remverschil of te weinig remvermogen ontstaan. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden.