WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: INFINITI
Gekozen auto:INFINITI QX60 2.5 Hybrid AWD 253PK
Bouwjaar 09.2013 - heden

Remcilinders INFINITI QX60 2.5 Hybrid AWD

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Wielremcilinder kopen voor INFINITI QX60 2.5 Hybrid AWD

Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld. Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Gietijzer komt minder vaak voor als component. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw INFINITI QX60.

Koppelingscilinder vervangen INFINITI

Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden. De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen. Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons en nieuwe glijbussen. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.