WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: INFINITI
Gekozen auto:INFINITI QX60 3.5 AWD 277PK
Bouwjaar 08.2013 - heden

Remcilinders INFINITI QX60 3.5 AWD

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Wielremcilinder kopen voor INFINITI QX60 3.5 AWD

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw INFINITI QX60, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden. De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof.

Koppelingscilinder vervangen INFINITI

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger.

Hoofdremcilinder zelf monteren

De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt.