100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: INFINITI
Gekozen auto:INFINITI QX70 37 AWD 351PK
Bouwjaar 08.2013 - heden

Remcilinders INFINITI QX70 37 AWD

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw INFINITI QX70 37 AWD. De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken. De juiste remcilinders voor uw auto vindt u gemakkelijk bij AutoOnderdelenExpert.nl door onze kentekencheck.

Wielremcilinder kopen voor INFINITI QX70

Wij werken met de volgende toeleveranciers: TRW, Rofren en ATE Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee.

Koppelingscilinder vervangen INFINITI

Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt. Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig. Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie.