WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ISUZU
Gekozen auto:ISUZU CAMPO 2.0 71PK
Bouwjaar 01-1983 - 03-1988

Remcilinders ISUZU CAMPO (KB) 2.0

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Wielremcilinders achterzijde

Wielremcilinder kopen voor ISUZU CAMPO (KB) 2.0

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? De juiste remcilinders voor uw auto vindt u gemakkelijk bij AutoOnderdelenExpert.nl door onze kentekencheck. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

Koppelingscilinder vervangen ISUZU CAMPO (KB)

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SAABSUBARULANCIA. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen.

Hoofdremcilinder zelf monteren

De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ISUZU past. De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden.