WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ISUZU
Gekozen auto:ISUZU GEMINI Coupé 1.6 i Turbo Vierwielaandrijving 180PK
Bouwjaar 01.1990 - 01.1994

Remcilinders ISUZU GEMINI Coupé (JT) 1.6 i Turbo Vierwielaandrijving

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Wielremcilinder kopen voor ISUZU GEMINI Coupé (JT) 1.6 i Turbo Vierwielaandrijving

De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen.

Koppelingscilinder vervangen ISUZU GEMINI Coupé (JT)

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen.