100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: JAGUAR
Gekozen auto:JAGUAR F-TYPE Cabriolet 5.0 SCV8 R 551PK
Bouwjaar 10.2013 - heden

Remcilinders JAGUAR F-TYPE Cabriolet (X152) 5.0 SCV8 R

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Koppelingscilinder vervangen JAGUAR F-TYPE Cabriolet (X152) 5.0 SCV8 R

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Houdt u altijd rekening met feestdagen en weekend. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Wielremcilinder kopen voor JAGUAR F-TYPE Cabriolet (X152)

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw JAGUAR. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo, ABS en Brakemax

Hoofdremcilinder zelf monteren

Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LADAOLDSMOBILEDAIMLER. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld. Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig.