WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: JAGUAR
Gekozen auto:JAGUAR F-TYPE Coupé 3.0 SCV6 S AWD 380PK
Bouwjaar 12.2014 - heden

Remcilinders JAGUAR F-TYPE Coupé (X152) 3.0 SCV6 S AWD

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Wielremcilinder kopen voor JAGUAR F-TYPE Coupé (X152) 3.0 SCV6 S AWD

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Remcilinders bij de APK.

Koppelingscilinder vervangen JAGUAR F-TYPE Coupé (X152)

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

Hoofdremcilinder zelf monteren

De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen. De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld.