100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: JAGUAR
Gekozen auto:JAGUAR XE 2.0 D 180PK
Bouwjaar 03.2015 - heden

Remcilinders JAGUAR XE (X760) 2.0 D

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Koppelingsdruklagers voorzijde

Koppelingscilinder vervangen JAGUAR XE (X760) 2.0 D

Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw JAGUAR XE (X760), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Je kunt bij ons betalen via AfterPay Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto.

Hoofdremcilinder zelf monteren

De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof.

Wielremcilinder kopen voor JAGUAR

De juiste remcilinders voor uw auto vindt u gemakkelijk bij AutoOnderdelenExpert.nl door onze kentekencheck. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken.