100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: JAGUAR
Gekozen auto:JAGUAR XF SPORTBRAKE 2.0 T 240PK
Bouwjaar 08.2013 - 12.2015

Remcilinders JAGUAR XF SPORTBRAKE (X250) 2.0 T

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Wielremcilinder kopen voor JAGUAR XF SPORTBRAKE (X250) 2.0 T

Wielremcilinders kunnen nog wel eens lekken. Zo kan er remverschil of te weinig remvermogen ontstaan. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw JAGUAR XF SPORTBRAKE (X250), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OLDSMOBILEIVECONISSAN. Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee. De juiste remcilinders voor uw auto vindt u gemakkelijk bij AutoOnderdelenExpert.nl door onze kentekencheck. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel.

Koppelingscilinder vervangen JAGUAR

Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden. Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof.