WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: JAGUAR
Gekozen auto:JAGUAR XJ220 Coupé 3.5 V6 549PK
Bouwjaar 06.1991 - 12.1995

Remcilinders JAGUAR XJ220 Coupé (X27) 3.5 V6

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Koppelingscilinder vervangen JAGUAR XJ220 Coupé (X27) 3.5 V6

Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Hoofdremcilinder zelf monteren

De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw JAGUAR XJ220 Coupé (X27) komen. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Wielremcilinder kopen voor JAGUAR

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe pistons, nieuwe veren, nieuwe rubberdelen en nieuwe glijbussen. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.