WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: JEEP
Gekozen auto:JEEP CHEROKEE 2.0 CRD 4x4 170PK
Bouwjaar 04.2014 - 08.2018

Remcilinders JEEP CHEROKEE (KL) 2.0 CRD 4x4

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Wielremcilinder kopen voor JEEP CHEROKEE (KL) 2.0 CRD 4x4

Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw JEEP CHEROKEE (KL), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden.

Hoofdremcilinder zelf monteren

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld.

Koppelingscilinder vervangen JEEP

De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen.