100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: JEEP
Gekozen auto:JEEP CHEROKEE 2.0 CRD 4x4 140PK
Bouwjaar 04.2014 - 08.2018

Remcilinders JEEP CHEROKEE (KL) 2.0 CRD 4x4

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Koppelingsdruklagers voorzijde

Hoofdremcilinder zelf monteren

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw JEEP CHEROKEE (KL) 2.0 CRD 4x4 past. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: AUDIDAIHATSUFORDSUBARUHYUNDAI. Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig. Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof.

Wielremcilinder kopen voor JEEP CHEROKEE (KL)

Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen.

Koppelingscilinder vervangen JEEP

Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Houdt u altijd rekening met feestdagen en zondagen. De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden.