WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: JEEP
Gekozen auto:JEEP CHEROKEE 2.4 4x4 186PK
Bouwjaar 11.2013 - heden

Remcilinders JEEP CHEROKEE (KL) 2.4 4x4

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Remcilinders bij de APK. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU.

Wielremcilinder kopen voor JEEP CHEROKEE (KL) 2.4 4x4

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Wij werken met de volgende toeleveranciers: TRW en Lucas Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen.

Koppelingscilinder vervangen JEEP CHEROKEE (KL)

De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw JEEP past. De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen.