WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: JEEP
Gekozen auto:JEEP GRAND CHEROKEE IV 3.0 TD V6 4x4 243PK
Bouwjaar 04.2014 - heden

Remcilinders JEEP GRAND CHEROKEE IV (WK, WK2) 3.0 TD V6 4x4

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Hoofdremcilinder zelf monteren

De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw JEEP GRAND CHEROKEE IV (WK, WK2) 3.0 TD V6 4x4 komen.

Koppelingscilinder vervangen JEEP GRAND CHEROKEE IV (WK, WK2)

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Wielremcilinder kopen voor JEEP

De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden. De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken. Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.