100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: JEEP
Gekozen auto:JEEP RENEGADE Terreinwagen gesloten 1.4 4x4 170PK
Bouwjaar 07-2014 - heden

Remcilinders JEEP RENEGADE Terreinwagen gesloten (BU, B1) 1.4 4x4

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Koppelingscilinder vervangen JEEP RENEGADE Terreinwagen gesloten (BU, B1) 1.4 4x4

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Hoofdremcilinder zelf monteren

De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw JEEP RENEGADE Terreinwagen gesloten (BU, B1) komen. Remcilinders bij de APK. Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee.

Wielremcilinder kopen voor JEEP

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HONDALANCIABUICKVOLVODODGE. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld.