100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: KIA
Gekozen auto:KIA CERATO Hatchback 1.6 GDI 140PK
Bouwjaar 09.2012 - heden

Remcilinders KIA CERATO Hatchback (YD) 1.6 GDI

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Wielremcilinder kopen voor KIA CERATO Hatchback (YD) 1.6 GDI

Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. De juiste remcilinders voor uw auto vindt u gemakkelijk bij AutoOnderdelenExpert.nl door onze kentekencheck. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Koppelingscilinder vervangen KIA CERATO Hatchback (YD)

Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Elke KIA heeft een eigen VIN-nummer. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Remcilinders bij de APK. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer.