100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: KIA
Gekozen auto:KIA CERATO Hatchback 2.0 GDI 175PK
Bouwjaar 06.2013 - heden

Remcilinders KIA CERATO Hatchback (YD) 2.0 GDI

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Wielremcilinder kopen voor KIA CERATO Hatchback (YD) 2.0 GDI

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DODGEAUDIHONDAHYUNDAILINCOLN. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

Koppelingscilinder vervangen KIA CERATO Hatchback (YD)

Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Wij controleren altijd bij de KIA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

Hoofdremcilinder zelf monteren

De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen.