100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: KIA
Gekozen auto:KIA CERATO KOUP 1.6 CVVT 204PK
Bouwjaar 09-2013 - heden

Remcilinders KIA CERATO KOUP (TD) 1.6 CVVT

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Koppelingscilinder vervangen KIA CERATO KOUP (TD) 1.6 CVVT

De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ISUZUJEEPLOTUSMAZDA. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Wielremcilinder kopen voor KIA CERATO KOUP (TD)

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw KIA. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel.