WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: KIA
Gekozen auto:KIA CERATO Sedan 1.6 16V Flex 128PK
Bouwjaar 06.2013 - heden

Remcilinders KIA CERATO Sedan 1.6 16V Flex

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Wielremcilinder kopen voor KIA CERATO Sedan 1.6 16V Flex

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn.

Koppelingscilinder vervangen KIA CERATO Sedan

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Gietijzer komt minder vaak voor als component. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinder zelf monteren

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Elke KIA heeft een eigen VIN-nummer. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden.