WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: KIA
Gekozen auto:KIA SORENTO III 2.0 GDI 4WD 241PK
Bouwjaar 01.2015 - heden

Remcilinders KIA SORENTO III (UM) 2.0 GDI 4WD

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Wielremcilinder kopen voor KIA SORENTO III (UM) 2.0 GDI 4WD

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. De juiste remcilinders voor uw auto vindt u gemakkelijk bij AutoOnderdelenExpert.nl door onze kentekencheck.

Koppelingscilinder vervangen KIA SORENTO III (UM)

Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PORSCHEFIATMASERATIDAEWOOSAAB. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Remcilinders bij de APK. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Elke KIA heeft een eigen VIN-nummer. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Wielremcilinders kunnen nog wel eens lekken. Zo kan er remverschil of te weinig remvermogen ontstaan.