WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: KIA
Gekozen auto:KIA SORENTO III 2.2 CRDi 200PK
Bouwjaar 01.2015 - heden

Remcilinders KIA SORENTO III (UM) 2.2 CRDi

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Koppelingsdruklagers voorzijde

Koppelingscilinder vervangen KIA SORENTO III (UM) 2.2 CRDi

De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. De juiste remcilinders voor uw auto vindt u gemakkelijk bij AutoOnderdelenExpert.nl door onze kentekencheck. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en Brakemax Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur.

Wielremcilinder kopen voor KIA SORENTO III (UM)

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw KIA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

Hoofdremcilinder zelf monteren

De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden. Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt. Je kunt bij ons betalen via PayPal en iDeal De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken.