WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: KIA
Gekozen auto:KIA SPORTAGE 2.0 GDI AWD 166PK
Bouwjaar 02.2014 - heden

Remcilinders KIA SPORTAGE (SL) 2.0 GDI AWD

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Koppelingscilinder vervangen KIA SPORTAGE (SL) 2.0 GDI AWD

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig.

Hoofdremcilinder zelf monteren

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SSANGYONGVW VOLKSWAGENMERCEDES-BENZOPEL. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder.

Wielremcilinder kopen voor KIA SPORTAGE (SL)

Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Wij controleren altijd bij de KIA dealer of de onderdelen passen op uw auto. De juiste remcilinders voor uw auto vindt u gemakkelijk bij AutoOnderdelenExpert.nl door onze kentekencheck. Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden.