100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: KIA
Gekozen auto:KIA SPORTAGE Terreinwagen gesloten 2.0 i 16V 4WD 130PK
Bouwjaar 11-1998 - 08-2004

Remcilinders KIA SPORTAGE Terreinwagen gesloten (K00) 2.0 i 16V 4WD

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Koppelingscilinder vervangen KIA SPORTAGE Terreinwagen gesloten (K00) 2.0 i 16V 4WD

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw KIA SPORTAGE Terreinwagen gesloten (K00), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ABS, Lucas, Zimmermann en Pagid Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.

Wielremcilinder kopen voor KIA

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld. Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee.

Hoofdremcilinder zelf monteren

De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.