100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LAND ROVER
Gekozen auto:LAND ROVER DEFENDER Cabrio 3.5 4x4 117 PK
Bouwjaar 09.1990 - 08.1993

Remcilinders LAND ROVER DEFENDER Cabrio (L316) 3.5 4x4

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.
Wielremcilinders achterzijde
Hoofdremcilinders
Reparatiesets hoofdcilinder

Wielremcilinder kopen voor LAND ROVER DEFENDER Cabrio (L316) 3.5 4x4

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OLDSMOBILELINCOLNKIAIVECO. Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Koppelingscilinder vervangen LAND ROVER DEFENDER Cabrio (L316)

Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Houdt u altijd rekening met weekend en feestdagen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LAND ROVER. Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee.

Hoofdremcilinder zelf monteren

In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.