WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LAND ROVER
Gekozen auto:LAND ROVER DEFENDER Station Wagon 2.5 TD 4x4 116PK
Bouwjaar 08.1998 - 12.2005

Remcilinders LAND ROVER DEFENDER Station Wagon (L316) 2.5 TD 4x4

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Koppelingscilinder vervangen LAND ROVER DEFENDER Station Wagon (L316) 2.5 TD 4x4

In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld. Wij controleren altijd bij de LAND ROVER DEFENDER Station Wagon (L316) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en Brakemax

Wielremcilinder kopen voor LAND ROVER

De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen. Houdt u altijd rekening met weekend, feestdagen en zondagen. Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt. Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden.