100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LAND ROVER
Gekozen auto:LAND ROVER DISCOVERY SPORT 2.0 4x4 241PK
Bouwjaar 11.2014 - heden

Remcilinders LAND ROVER DISCOVERY SPORT (L550) 2.0 4x4

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Wielremcilinder kopen voor LAND ROVER DISCOVERY SPORT (L550) 2.0 4x4

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen.

Koppelingscilinder vervangen LAND ROVER DISCOVERY SPORT (L550)

Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LAND ROVER past. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.