100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS IS II 250 208 PK
Bouwjaar 08.2005 - 03.2013

Remcilinders LEXUS IS II (_E2_) 250

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.
Hoofdremcilinders

Koppelingscilinder vervangen LEXUS IS II (_E2_) 250

Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen. De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto.

Wielremcilinder kopen voor LEXUS IS II (_E2_)

Wij controleren altijd bij de LEXUS dealer of de onderdelen passen op uw auto. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMWDAFBUICKJEEP. Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.