WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS LS 430 283PK
Bouwjaar 10.2000 - 08.2006

Remcilinders LEXUS LS (_F3_) 430

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld. De juiste remcilinders voor uw auto vindt u gemakkelijk bij AutoOnderdelenExpert.nl door onze kentekencheck. Remcilinders bij de APK. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof.

Wielremcilinder kopen voor LEXUS LS (_F3_) 430

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Wij controleren altijd bij de LEXUS LS (_F3_) dealer of de onderdelen passen op uw auto. De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken. Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Koppelingscilinder vervangen LEXUS

Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons, nieuwe rubberdelen en nieuwe glijbussen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!