100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS NX 200 150PK
Bouwjaar 11-2014 - heden

Remcilinders LEXUS NX (_Z1_) 200

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen.

Koppelingscilinder vervangen LEXUS NX (_Z1_) 200

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PEUGEOTPONTIACIVECOFORDSAAB. Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden.

Wielremcilinder kopen voor LEXUS NX (_Z1_)

De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. Wij controleren altijd bij de LEXUS dealer of de onderdelen passen op uw auto. Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt.