WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS NX 200t AWD 238PK
Bouwjaar 07.2014 - heden

Remcilinders LEXUS NX (_Z1_) 200t AWD

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Wielremcilinder kopen voor LEXUS NX (_Z1_) 200t AWD

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden. Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden. De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken. Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PORSCHEAUDIDAEWOOCITROEN. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer.

Koppelingscilinder vervangen LEXUS NX (_Z1_)

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.