100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS NX 300h AWD 155PK
Bouwjaar 07.2014 - heden

Remcilinders LEXUS NX (_Z1_) 300h AWD

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LEXUS NX (_Z1_) 300h AWD komen. De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld. Remcilinders bij de APK. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Koppelingscilinder vervangen LEXUS NX (_Z1_)

Wielremcilinders kunnen nog wel eens lekken. Zo kan er remverschil of te weinig remvermogen ontstaan. Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig. De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Wielremcilinder kopen voor LEXUS

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden. De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest.