100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS RC 300h 181PK
Bouwjaar 09.2014 - heden

Remcilinders LEXUS RC (_C1_) 300h

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Wielremcilinder kopen voor LEXUS RC (_C1_) 300h

Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Wij controleren altijd bij de LEXUS RC (_C1_) dealer of de onderdelen passen op uw auto. De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken. Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium.

Koppelingscilinder vervangen LEXUS

De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Wielremcilinders kunnen nog wel eens lekken. Zo kan er remverschil of te weinig remvermogen ontstaan. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.