100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS RC 350 310PK
Bouwjaar 08.2014 - heden

Remcilinders LEXUS RC (_C1_) 350

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Koppelingscilinder vervangen LEXUS RC (_C1_) 350

Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. Wij controleren altijd bij de LEXUS RC (_C1_) dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. Wielremcilinders kunnen nog wel eens lekken. Zo kan er remverschil of te weinig remvermogen ontstaan. Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt.

Wielremcilinder kopen voor LEXUS

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Remcilinders bij de APK. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.