WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS RC F 477PK
Bouwjaar 08.2014 - heden

Remcilinders LEXUS RC (_C1_) F

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop.

Koppelingscilinder vervangen LEXUS RC (_C1_) F

Remcilinders bij de APK. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Wielremcilinder kopen voor LEXUS RC (_C1_)

Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FORDMAZDANISSANSEAT. Wij controleren altijd bij de LEXUS dealer of de onderdelen passen op uw auto. Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof.