100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LINCOLN
Gekozen auto:LINCOLN MKZ 2.0 203PK
Bouwjaar 10.2014 - heden

Remcilinders LINCOLN MKZ 2.0

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Koppelingscilinder vervangen LINCOLN MKZ 2.0

Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder.

Hoofdremcilinder zelf monteren

U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bendix, ATE, Textar, Lucas, ABS, Zimmermann, Rofren, Pagid en Brembo Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden.

Wielremcilinder kopen voor LINCOLN MKZ

Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Remcilinders bij de APK. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden. Wij controleren altijd bij de LINCOLN dealer of de onderdelen passen op uw auto. De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken.