WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 2 1.5 D 105PK
Bouwjaar 08.2014 - 02.2018

Remcilinders MAZDA 2 (DL, DJ) 1.5 D

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Wielremcilinders achterzijde

Koppelingscilinder vervangen MAZDA 2 (DL, DJ) 1.5 D

Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee. De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden. Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt. Wielremcilinders kunnen nog wel eens lekken. Zo kan er remverschil of te weinig remvermogen ontstaan.

Wielremcilinder kopen voor MAZDA 2 (DL, DJ)

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen, nieuwe veren, nieuwe pistons, nieuwe rubberdelen en nieuw handremmechanisme. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA komen. Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd.

Hoofdremcilinder zelf monteren

De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld. Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig. De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HONDAJEEPBEDFORD.