100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 3 1.5 111PK
Bouwjaar 10.2014 - heden

Remcilinders MAZDA 3 (BM, BN) 1.5

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Hoofdremcilinder zelf monteren

De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen. Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SKODAMERCEDES-BENZRENAULT. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest.

Koppelingscilinder vervangen MAZDA 3 (BM, BN) 1.5

De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden.

Wielremcilinder kopen voor MAZDA 3 (BM, BN)

Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.