100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 3 1.5 4WD 111PK
Bouwjaar 10.2014 - heden

Remcilinders MAZDA 3 (BM, BN) 1.5 4WD

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Koppelingscilinder vervangen MAZDA 3 (BM, BN) 1.5 4WD

Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brakemax

Hoofdremcilinder zelf monteren

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA 3 (BM, BN) komen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SAABOLDSMOBILESEATNISSANCITROEN. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu.

Wielremcilinder kopen voor MAZDA

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee. Wielremcilinders kunnen nog wel eens lekken. Zo kan er remverschil of te weinig remvermogen ontstaan.