100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 3 Sedan 1.5 111PK
Bouwjaar 09.2013 - heden

Remcilinders MAZDA 3 Sedan (BM, BN) 1.5

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Wielremcilinder kopen voor MAZDA 3 Sedan (BM_, BN_) 1.5

Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt. Houdt u altijd rekening met zondagen, feestdagen en weekend. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SSANGYONGFORDSAAB. Elke MAZDA 3 Sedan (BM_, BN_) heeft een eigen VIN-nummer. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.

Koppelingscilinder vervangen MAZDA

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken. De juiste remcilinders voor uw auto vindt u gemakkelijk bij AutoOnderdelenExpert.nl door onze kentekencheck.