100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 626 III 1.8 94 PK
Bouwjaar 08.1989 - 05.1992

Remcilinders MAZDA 626 III (GD) 1.8

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.
Wielremcilinders achterzijde
Hoofdremcilinders
Hoofdremcilinders (reparatieset)
Reparatiesets hoofdcilinder

Koppelingscilinder vervangen MAZDA 626 III (GD) 1.8

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

Wielremcilinder kopen voor MAZDA 626 III (GD)

Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld. De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig. Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.