100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA CX-5 2.2 D 4WD 175PK
Bouwjaar 04-2012 - 02-2017

Remcilinders MAZDA CX-5 (KE, GH) 2.2 D 4WD

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden. Wij controleren altijd bij de MAZDA CX-5 (KE, GH) 2.2 D 4WD dealer of de onderdelen passen op uw auto. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Koppelingscilinder vervangen MAZDA CX-5 (KE, GH)

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LANCIAFORDDAIHATSUDODGEIVECO. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.

Wielremcilinder kopen voor MAZDA

De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken. De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld. Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig.