100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA FLAIR 0.7 4WD 64PK
Bouwjaar 07-2012 - 03-2017

Remcilinders MAZDA FLAIR (MJ34S_, MJ44S_) 0.7 4WD

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Koppelingscilinder vervangen MAZDA FLAIR (MJ34S_, MJ44S_) 0.7 4WD

Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden. Wij controleren altijd bij de MAZDA FLAIR (MJ34S_, MJ44S_) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden.

Hoofdremcilinder zelf monteren

De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Remcilinders bij de APK. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Wielremcilinder kopen voor MAZDA

Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZVAUXHALLLOTUS.