100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ B-KLASSE (W246, W242) Electric Drive / B 250 e 180PK
Bouwjaar 11-2014 - 10-2017

Remcilinders MERCEDES-BENZ B-KLASSE (W246, W242) Electric Drive / B 250 e

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Koppelingscilinder vervangen MERCEDES-BENZ B-KLASSE (W246, W242) Electric Drive / B 250 e

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden. Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee. Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. Elke MERCEDES-BENZ B-KLASSE (W246, W242) heeft een eigen VIN-nummer. De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen.

Wielremcilinder kopen voor MERCEDES-BENZ

Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. Je kunt bij ons betalen via PayPal Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VOLVOCADILLACBMW. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop.